İyi 7,3
414 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
İyi



414 değerlendirme
  • Temizlik 7,5
  • Tesis içerikleri 6,8
  • Konum 7,3
  • Oda Konforu/Standardı 7,7
  • Personel Performansı 7,6
  • Parasal karşılık 7,9
  • Yiyecek/Yemek 5,5
Kritere göre sırala

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Peter kişi
Tek seyahat edenler
Twin
Kasım 2015 Tarihinde bir gece kaldı
local
location, quiet, pleasant
location, quiet and nice
26 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan Maileen kişi
Çift
Queen
Eylül 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Days Inn Tamuning Review
Its location and accessibility from the airport
We didn't have a good experience at Days Inn Tamuning. We arrived before the check in time and we asked the receptionist if there's an available room that they can give us, and we even offered to pay extra for the room. The guy receptionist said that there was no room available. My husband and I decided to eat first and went back to the hotel after a couple of hours. A new receptionist was in the front desk and we had the same inquiry that we previously made with the guy receptionist. The girl was able to help us out and found us a room to allow us to check in early. The guys receptionist was there still but didn't say anything. Really poor service.
12 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan Michael kişi
Çift
King
Kasım 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
its more of a motel
price
the price is very cheap, but the rooms are not clean, no amenities, and wi-fi is slow.
08 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Catherina kişi
Tek seyahat edenler
Twin
Ekim 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Value, clean, comfortable
Close proximity to airport, cleanliness , and value
12 hour overnight lay-over made me choose this property. It is clean, close to the airport and very affordable.
19 Ekim 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Palau konumundan Xavier kişi
İş için seyahat edenler
Queen
Ekim 2015 Tarihinde bir gece kaldı
My review
Great service, convenient location, ideal accommodation for the transit traveler
As always, I was satisfied with the service and amenities of the Hotel.
09 Ekim 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan kekoa kişi
Tek seyahat edenler
Queen
Eylül 2015 Tarihinde bir gece kaldı
would stay here again
location, quite, comfortable
this location is convienent.
27 Eylül 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan LIBERTINE kişi
Çift
Queen
Eylül 2015 Tarihinde 4 gece kaldı
Good qualities
near the airport, clean, efficient staff
Overall pleasant. 2 convenience stores and a diner across the street. Nearest mall is a very short drive but not a walkable distance.
26 Eylül 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan Juliana kişi
Tek seyahat edenler
Queen
Eylül 2015 Tarihinde 5 gece kaldı
accommodating staff
friendly staff, free shuttle, good location
Excellent! I'f I will be back in Guam I will stay in Days Inn.
13 Eylül 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Kathleen kişi
Tek seyahat edenler
İki Queen
Haziran 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Nice Room!
Room, value, location good if you have a car
31 Ağustos 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Çin konumundan Wei kişi
Çift
Queen
Ağustos 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
good
service people location
good
30 Ağustos 2015 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: