2015
Kusursuz 8,5
2584 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



2584 değerlendirme
  • Temizlik 8,7
  • Konum 8,2
  • Oda Konforu/Standardı 8,7
  • Personel Performansı 8,7
  • Parasal karşılık 8,7
  • Yiyecek/Yemek 7,8
Kritere göre sırala
Onaylı değerlendirmeler

Bulgaristan konumundan Tsvetelina kişi
Çift
Delüks
Nisan 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Super
Personal, Zimmer, Lage
07 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Shu kişi
İş için seyahat edenler
Delüks
Eylül 2013 Tarihinde 5 gece kaldı
Overall was good
breakfast, attentive staffs, clean rooms
Good
05 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Çin konumundan Joana kişi
Grup
Family Süit
Mayıs 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Good staff, value for money
food, good staff, location
the resteraunt on the roof top is excellent. the room is small but clean. staff is helpful.
04 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Çin konumundan Joana kişi
Grup
Family Süit
Nisan 2014 Tarihinde bir gece kaldı
good staff, value for money
food, good staff, location
the resteraunt on the roof top is excellent. the room is small but clean. staff is helpful.
04 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan gerard kişi
Çift
Süit
Nisan 2014 Tarihinde bir gece kaldı
change the rating to a two star
None
uneventful
03 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan Andrew kişi
Çift
Delüks
Şubat 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Nice staff, clean rooms
Helpful staff, clean if understated roooms & good wifi
The hotel was a nice place to come back to after a day out, the bed was comfortable and climate control worked well. The hotel appears to be built across 2 buildings which meant a trip in one lift from the lobby to the third floor where we had to exit and walk to another lift to reach our room on the 7th floor. Something to be wary of if mobility is an issue. We requested joining rooms but were given rooms on different floors, again not ideal if children are involved. The staff were helpful with planning and arranging tours and the basement restaurant was good for breakfast and dinner with a wide variety of food on offer
02 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Yeni Zelanda konumundan Mansukh kişi
Tek seyahat edenler
Delüks
Nisan 2014 Tarihinde bir gece kaldı
The staff were fantastic, very helpful.
Staff,location, tidy.
I praise the staff for there exceptional customer service. They go out of there way to be helpful and also allowed me to store my luggage for the day a few days after I had checked out and returned to Hanoi just for the day ( i.e.I was flying out later that day). They even kept my laptop safe.
01 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Yuki kişi
Grup
Delüks
Haziran 2013 Tarihinde bir gece kaldı
enjoyable stay
spacious room, superb food, big bathroom
Fantastic stay , with yummy salad!
01 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan Jennifer kişi
Çift
Delüks
Nisan 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Nice clean and comfortable hotel
comfortable clean cosy
The only thing that let it down was when we arrived they told us they didn't have room for us and were moving us to their sister hotel which I wasn't pleased with. When I complained they "magically" found an available room. The rest of the stay was lovely. Room was big and bed was very comfy and the breakfast was nice. I would recommend this hotel just stand your ground. Apparently a lot of hotels in Hanoi try the same thing.
30 Nisan 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Sha kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks
Aralık 2013 Tarihinde bir gece kaldı
Dissapointing
Don't Know
we were not able to stay in this hotel because there was a mix up on the accomodation, apparently after reading the reviews it is a norm for them to mix up their bookings and transfer to another hotel to stay instead.
30 Nisan 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: