Kusursuz 8,5
593 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



593 değerlendirme
  • Temizlik 8,6
  • Tesis içerikleri 6,8
  • Konum 9,0
  • Oda Konforu/Standardı 8,7
  • Personel Performansı 8,7
  • Parasal karşılık 8,5
  • Yiyecek/Yemek 7,5
Kritere göre sırala

İspanya konumundan Francisco kişi
Çiftler
Delüks Şehir Manzaralı
Ağustos 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Excelente!!!
Situation, staff, breakfast
Very nice
01 Eylül 2014 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Heather kişi
Küçük çocuklu aileler
Delüks Şehir Manzaralı
Haziran 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Excellent value in a central location
Friendly staff, great location, large bathroom
Our stay here was excellent. The rooms were large with a spacious ensuite bathroom. A crib was provided free of charge for my 4-month-old daughter. This was our second stay in Hanoi, we had been gravely disappointed with our stay at Golden Lake View hotel, but our stay here made me want to visit Hanoi again. The staff were extremely helpful and spoken English fluently. Definitely recommend Gondola Hotel Hanoi! Shopping tip: The shop next door has very cute and high quality clothes and other products.
31 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan Durit kişi
Yalnız seyahat edenler
Superior Çift Kişilik Göl Manzaralı ya da Pencereli
Temmuz 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Gondola Hotel Hanoi
Great Location / Helpful Staffs
The location is perfect for shopping and sight seeing. From the hotel, you can walk to many attractions. The staffs are nice and helpful. Highly recommend.
29 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Tayvan konumundan CHIEN kişi
Çiftler
Superior Twin
Ağustos 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Good location
Good staff, Good location and comfortable room
29 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan Kieatiphon kişi
İş için seyahat edenler
Superior Çift Kişilik Göl Manzaralı ya da Pencereli
Temmuz 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Affordable convenience stay in the middle of Hanoi
Convenience, affordable and comfort.
Generally is good value, very convenience and comfortable.
27 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan David kişi
Çiftler
Süit Balkon
Ağustos 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Very good hotel
Staff, location, room
From the minute we walked in til the time we checked out we were made to feel welcome. The best service I've encountered in many overseas trips, can't recommend highly enough
24 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan gavin kişi
Çiftler
Executive Şehir Manzaralı
Ağustos 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Deserves it review score
Staff position position
Stay here was great.. Very helpful staff. Good rooms.. Tucked away but close to everything. Make sure your taxi can call the hotel as the agoda app doesn't pinpoint it in maps. Again.. Staff were excellent.. Would definately recommend.
22 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan SHERMAN kişi
Gruplar
Delüks Şehir Manzaralı
Aralık 2013 Tarihinde 3 gece kaldı
Perfect
staff, hotel & location
Lovely and perfect. Will stay here again
10 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan SHERMAN kişi
Gruplar
Delüks Şehir Manzaralı
Aralık 2013 Tarihinde bir gece kaldı
Very nice
Convenient, comfort and Cool
Great staff great room great location
10 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Shelvi kişi
Büyük çocuklu aileler
Superior Çift Kişilik Göl Manzaralı ya da Pencereli
Temmuz 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Good locationa and great breakfast
Good Location, good breakfast and good service
The hotel is located in old quarter, near the lake. The room is clean and comfortable. Family room is very spacious, sufficient for 3. However the standard room is rather small. Breakfast spread is good and yummy. Service is very good.
10 Ağustos 2014 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: