Otel bilgilerine dön

2015
Kusursuz 8,5
6012 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



6012 değerlendirme
  • Otel Koşulları/Temizlik 8,7
  • Tesis içerikleri 7,9
  • Konum 9,0
  • Oda Konforu/Standardı 8,5
  • Personel Performansı 8,6
  • Parasal Değeri 8,5
  • Yiyecek/Yemek 7,6

Güney Kore konumundan Jun H. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Soso
Soso We want change room But they said wait So I just waited threeday
26 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan David B. kişi
Yalnız seyahat edenler
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Fantastic food
excellent vegetarian food choices
26 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Marilou S. kişi
Çiftler
Eylül 2015 Tarihinde 4 gece kaldı
Right at the heart of Cebu
The hand over the heart way of greeting from the staff is very uplifting. Ayala Mall is just a walking distance. A wide array of food choices for breakfast. Very clean with very polite staff.
25 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan EFREN N. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
The best in the category
Quest hotel is our second home when we are in Cebu. We would not be a regular client if this hotel is not the best in value for money.
23 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Lea T. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Pool was closed without notice
normally a good place to stay, but this time the pool was closed without notice for the week.
23 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan JUANCHO Y. kişi
Yalnız seyahat edenler
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Quest staycation
Staff are very friendly and all smiles. Specially the security guards that you will not hesitate to open your luggage for inspection. Very accomodating when you ask for directions and where to take a ride. Room is big and comfortable.
22 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan gerald P. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde 5 gece kaldı
NICE PLACE
But the food to expensive pool not available
21 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

İspanya konumundan Ignacio F. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Best 3* hotel in the city
This is the very unusual case where a 4* hotel choose to call itself a 3*. Believe me, I am married to a Pinoy and I have travelled extensively around the country, this is the best 3* hotel I have never been to in the PH: big room, nice and new furniture, very comfortable bed, clean, great location, kind service, you name it!
20 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

İrlanda konumundan Darren T. kişi
Yalnız seyahat edenler
Ağustos 2016 Tarihinde 5 gece kaldı
I've already rebooked for next week.
Pros: location, location, location and staff are so friendly. Cons: room service is kind of pricey.
19 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

İsviçre konumundan Bruno S. kişi
Çiftler
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Central located hotel
This central located hotel (walking distance to Ayala Shopping Mall) has a very friendly staff and a delicious breakfast buffet. I will come againe.
18 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: