2015
Kusursuz 8,1
860 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



860 değerlendirme
  • Temizlik 8,6
  • Tesis içerikleri 8,7
  • Konum 7,7
  • Oda Konforu/Standardı 8,3
  • Hizmet 8,6
  • Parasal karşılık 7,4
  • Yiyecek/Yemek 8,0
Kritere göre sırala

Filipinler konumundan Stephanie kişi
Grup
Delüks Oda
Mayıs 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Thumbs up for Abalone's Buffet!
Love everything here. Quite pricey but sure its worth it.
23 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Güney Kore konumundan seunghyeop kişi
Grup
Delüks Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
good
very good
21 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Hong Kong konumundan Chan kişi
Çift
Delüks Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Wonderful swimming
A 5 stars hotel with the best swimming pools. Especially suitable for family.
15 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan FLORANTE kişi
Küçük çocuklu aile
Mactan Süit Oda
Mart 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Good place to stay fo
checked in during a recognition ceremony of my son. it was too crowded, we waited for several minutes before checking in. I asked for a pool view room but were given a non pool view room without telling me first that the room given was not pool side. breakfast was ordinary and was too crowded compared to last time we stayed.
25 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Güney Kore konumundan Juyeon kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks Oda
Temmuz 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
good for family trip
clean room, clean waterpark
19 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan FLOYD kişi
Küçük çocuklu aile
Jakuzi Villa
Temmuz 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Awesome
One of the best vacations ever. Friendly staff, great location and plenty of activities on site.
18 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Maritess kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks Oda
Temmuz 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
It was ok...
The rooms are a little expensive than normal... For the amount I paid, I think I deserve better... Food was a little expensive... Overall, just ok.
17 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Güney Afrika konumundan Richard kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks Ocean
Haziran 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Excellent facilities, ideal for kids
If you have small kids and some time in Cebu, then JPark is ideal. The facilities are excellent and the service is generally good. On the negative side, it took us about an hour to check in. We got moved from room to room and no one knew what was going on. Also, the food prices are simply way too expensive (from breakfast to lunch to dinner and drinks) making it difficult to relax and enjoy yourself at the property. I don't mind paying a premium at a resort, but when this is about 4 times the price what you can get for the same items across the road, then it is excessive. Overall, we had a great time and my kids loved it.
16 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Desmond kişi
Çift
Delüks Oda
Temmuz 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Comment
Need more entertainment at night in the resort
16 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Roselle kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks Oda
Temmuz 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Vacation
The kids had a great time at the Waterpark. The water looks dirty though. The food prices are very very expensive!
15 Temmuz 2016 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: