Kusursuz 8,3
320 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



320 değerlendirme
  • Temizlik 8,5
  • Tesis içerikleri 8,5
  • Konum 8,2
  • Oda Konforu/Standardı 8,5
  • Hizmet 8,4
  • Parasal karşılık 7,8
  • Yiyecek/Yemek 8,2
Kritere göre sırala

Avustralya konumundan Sze kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks
Haziran 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Disappointed
I stayed at Shangri-La Surabaya for 1 night with a baby, when I checked in at 7pm and my baby was ready to sleep but the staff was up-selling me to upgrade, I was just there for 1 night and just wanted to go to bed. Room was old and the cleanliness was not at 5 star hotel standard. Breakfast was good with heaps of variety. We checked out at 7am the other morning everything went smoothly, however few hours later I received an email from the duty manager saying I had consumed 2 beers and needed to charge my credit card. I did not even aware they have a mini bar and was so disappointed a well known hotel would have this mistake, I replied if they are going to charge my card then I would have to raise a complaint, eventually they are going to 'waive' something that I did not consume. I am not going to stay in Shangri-La Surabaya again.
06 Haziran 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan alfia kişi
İş için seyahat edenler
Delüks
Mayıs 2016 Tarihinde bir gece kaldı
excellent
its been wonderful can stay
03 Haziran 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Juliana kişi
İş için seyahat edenler
Delüks
Nisan 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Good hotel
good location and value for money
10 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Diana kişi
Küçük çocuklu aile
Horizon Delüks
Mart 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Recommended
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
28 Mart 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Soedradjat kişi
Çift
Delüks
Mart 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Great Hotel, great stuff.
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
24 Mart 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan LEANDER kişi
Çift
Horizon Delüks
Mart 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Best for Weekend Retreat
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
21 Mart 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Monica kişi
Grup
Horizon Delüks
Aralık 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Nice hotel for new year celebration
Staff n environment n food all good
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
15 Mart 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Servando kişi
Tek seyahat edenler
Executive King Yatak
Mart 2016 Tarihinde bir gece kaldı
=)
;)
14 Mart 2016 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan AMINAH kişi
Küçük çocuklu aile
Horizon Delüks
Şubat 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
A Pleasant Stay
The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
10 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi

Amerika Birleşik Devletleri konumundan Jaime kişi
Küçük çocuklu aile
Executive Kahvaltı
Aralık 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Ho Ho Ho Holiday
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
05 Şubat 2016 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: