Çok İyi 7,8
1767 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Çok İyi



1767 değerlendirme
  • Temizlik 7,9
  • Tesis içerikleri 7,5
  • Konum 8,0
  • Oda Konforu/Standardı 7,8
  • Hizmet 7,8
  • Parasal karşılık 7,6
  • Yiyecek/Yemek 7,6
Kritere göre sırala

Endonezya konumundan Sueva kişi
Çiftler
Superior Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Nice hotel
Comfortable room, friendly staffs and good food at the Avenue resto
30 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Abdul kişi
İş için seyahat edenler
Delüks King Boy Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Disappointing
I stayed here for few times before but this visit is disappointing. I heard the management changed and everything was far below their normal standard.
29 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan wai kişi
İş için seyahat edenler
Delüks Twin Yataklı Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
good
clean room , good location
29 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Evy kişi
İş için seyahat edenler
Superior Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Great location, easy to find food, nice clean room
We are happy with our stay, room is modern clean nice, location of the hotel is good, easy to go everywhere, facility is complete, satisfied with our stay
25 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Enrico kişi
Çiftler
Superior Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
city hotel close to CW
you have everything with this hotel GYm + SPA + free transportation to CW Close to SUTOS
21 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Enrico kişi
Çiftler
Superior Oda
Haziran 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
good city hotel
hotel close to SUTOS and CW have free transport to CW
21 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Rohim kişi
İş için seyahat edenler
Delüks King Boy Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
85
3000
17 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Sandra kişi
Çiftler
Delüks King Boy Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Nice location
--
16 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Rufita kişi
İş için seyahat edenler
Superior Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Value for Money!
I just spent few hours in this hotel, so I can only give a review about the room. The room is satisfactory given the price I have to pay (thanks agoda for giving me best rate!). The room is large and equipped with work desk. The bathroom is also fully equipped with amenities (not many hotels provided this facilitation). Overall, this hotel is definetly value your money
15 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan florence kişi
Çiftler
Delüks King Boy Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Clean, good service, nice food
For the breakfast, food still need to be improved. The bar have a good ambience and cozy place. For the room, i give two thumbs up for the cleanliness and got nice view from my rooms For the staff, still have some that need to be trained for the hospitality. But overall, i give 8 points from 10.
10 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: