Çok İyi 8,0
1670 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Çok İyi



1670 değerlendirme
  • Temizlik 8,1
  • Tesis içerikleri 7,5
  • Konum 8,3
  • Oda Konforu/Standardı 8,1
  • Personel Performansı 7,9
  • Parasal karşılık 7,9
  • Yiyecek/Yemek 7,6
Kritere göre sırala
Onaylı değerlendirmeler

Malezya konumundan Siak kişi
İş için seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Eylül 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
06 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan SELVARAJU kişi
Yalnız seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Eylül 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
05 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan kok kişi
İş için seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
01 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan novy kişi
İş için seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
big
big hotel and nice swimming pool
01 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Poh kişi
Yalnız seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
22 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Poh kişi
Yalnız seyahat edenler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Haziran 2016 Tarihinde bir gece kaldı
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
22 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Charles kişi
Çiftler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
18 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Indira kişi
Küçük çocuklu aileler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ocak 2016 Tarihinde bir gece kaldı
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
15 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Endonezya konumundan Fajar kişi
Çiftler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
09 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Nurfaizah kişi
Çiftler
Delüks Çift Kişilik ya da Twin Oda
Temmuz 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
09 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

2

3

1234

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: