Otel bilgilerine dön

İyi 7,1
934 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
İyi



934 değerlendirme
  • Otel Koşulları/Temizlik 7,5
  • Tesis içerikleri 6,9
  • Konum 7,0
  • Oda Konforu/Standardı 7,2
  • Personel Performansı 7,4
  • Parasal Değeri 8,0
  • Yiyecek/Yemek 5,5
Kritere göre sırala

Avustralya konumundan Nick Y. kişi
Yalnız seyahat edenler
Mayıs 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
17 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Jean-Baptiste C. kişi
Çiftler
Mayıs 2016 Tarihinde bir gece kaldı
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
16 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Khairel F. kişi
Yalnız seyahat edenler
Mayıs 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Worth it!
Recommended!
16 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Khairel F. kişi
Çiftler
Mayıs 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
15 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

İngiltere konumundan Karen P. kişi
Yalnız seyahat edenler
Nisan 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Great place to stay
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
06 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Nur R. kişi
Yalnız seyahat edenler
Nisan 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Very good
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
05 Mayıs 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Febry F. kişi
Yalnız seyahat edenler
Nisan 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Great Place
Coco De Heaven are the great place
29 Nisan 2016 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan Kristina M. kişi
İş için seyahat edenler
Nisan 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Insanely good value!!
I had a stopover for one night and wanted a place that was close to the airport but out of Kuta. I was very surprised with how lovely this place was as I've paid more for a burger!! Perfect spot for a solo traveler or a couple who only need a night or two!
26 Nisan 2016 Olarak değerlendirildi

Avustralya konumundan ira N. kişi
Yalnız seyahat edenler
Nisan 2016 Tarihinde bir gece kaldı
very good
quite and far away from anywhere.
24 Nisan 2016 Olarak değerlendirildi

İngiltere konumundan Grace S. kişi
Çiftler
Mart 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Great little place!!
Although about 10 minutes drive from Kuta (15 approx to Seminyak) we rented a motorbike from the hotel and this wasn't a problem! The room we had was really spacious, hot water, we got towels and it was cleaned every day! They also give you 2 bottles of free water a day which you can keep in the mini fridge. The swimming pools also a really nice touch and very rarely has anyone in it! The chlorine is quite strong though and made my hair go a tinge of green! There's also an incredible place to eat just down the road (3 min walk) called Bloems Waroeng - go, you won't regret it! Overall a really nice stay. We got the room at a special price (approx £9 a night per room) so thought this was great considering everything else we looked at in Kuta wasn't half as nice!
05 Nisan 2016 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: