2015
Çok İyi 7,9
5227 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Çok İyi



5232 değerlendirme
  • Temizlik 8,0
  • Tesis içerikleri 7,5
  • Konum 9,0
  • Oda Konforu/Standardı 7,8
  • Personel Performansı 7,8
  • Parasal karşılık 7,7
  • Yiyecek/Yemek 6,8
Kritere göre sırala

Singapur konumundan Tan kişi
Küçük çocuklu aileler
Kasım 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Good location
Good Location, free upgrade of room upon request & near to MTR
Will definitely choose this hotel again!
07 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Avustralya konumundan Kwan kişi
Çiftler
Kasım 2014 Tarihinde 7 gece kaldı
Great Location
Location. Nice staff. Late check out.
I have stayed at Cityview Hotel a few times before. Really like the location and the 12pm check out time. Plus I could leave my luggage there and pick it later to catch a late flight. Very clean hotel.
06 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Cheung kişi
İş için seyahat edenler
Aralık 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Good hotel choice. It has become my regular hotel
cleanliness, staff perfomrnace and politeness and loca convenience
It has been quite pleasant and I have chosen this hotel as my regular whenever I am visiting Hong Kong
06 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Tayland konumundan Wilaiwan kişi
Gruplar
Aralık 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
cleanliness. location. service.
cleanliness. location. service.
06 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Susan kişi
Yalnız seyahat edenler
Mayıs 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
small room for the price; but location is worth it
location, location, location
05 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Lam kişi
İş için seyahat edenler
Kasım 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Reasonably good value hotel in HK.
Courteous & very helpful staff, location, cleanliness
Pleasant & hazzle free. Only negative could be the meagre $5 daily charge for temporary parking of luggage. Definitely not a revenue generator to the hotel but could be a deterrent to some inconsiderate guests or some reasons best known to the hotel. Ultimately an irritant to genuine customer.
04 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan Rona kişi
Çiftler
Kasım 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
good but not quite worth for a 4 star hotel
location , courtesy of staff , comfort
good
03 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Angelia kişi
Yalnız seyahat edenler
Kasım 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Nothing to complaint about
Good Locations, comfort and convenient
The stay was excellent. good location and public transport to anywhere in Hong Kong is nearby.
03 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Bruney Sultanlığı konumundan leong kişi
Çiftler
Eylül 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Honeymoon
Convenience
02 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Hong Kong konumundan Henry kişi
İş için seyahat edenler
Kasım 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Great Location!
Location, Okay Dinning Option and Friendly Staff
I was here for a short business trip and enjoy the stay in this hotel. But I want to point out that, the recreation facility of the hotel is actually associate with the YMCA. Therefore, if you would like to go to swim, there is high chance that you have to share the swimming pool with some other non-resident of the hotel.
02 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: