En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
İyi



5078 değerlendirme
  • Temizlik 7,6
  • Tesis içerikleri 6,8
  • Konum 8,4
  • Oda Konforu/Standardı 7,1
  • Hizmet 7,1
  • Parasal karşılık 7,4
  • Yiyecek/Yemek 6,3
Kritere göre sırala

Malezya konumundan Alain kişi
Küçük çocuklu aile
Standart
Aralık 2013 Tarihinde 4 gece kaldı
Brief Review
Cleanliness, Location, Value
23 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Michael kişi
İş için seyahat edenler
Standart
Ekim 2014 Tarihinde bir gece kaldı
Small but Clean. Location Convenient
Check in/out is fast. Convenient Location. About 10mins walk to MTR. The room is too small but clean.
22 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan THELMA kişi
Büyük çocuklu aile
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Satisfactory
Staff, location, rate per room
Ok
22 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Patricia kişi
Çift
Standart
Temmuz 2014 Tarihinde 6 gece kaldı
Good Location
Location, Service, Cleanliness
Great. Will stay and recommend friends to stay in this hotel
19 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Jaslyn kişi
Çift
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 5 gece kaldı
-
Near to the mtr station.
19 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Filipinler konumundan Joice kişi
Küçük çocuklu aile
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
4d3n stay at silka seaview
Free shuttle, good location, value for money
18 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan cherie kişi
Küçük çocuklu aile
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
good
location..shuttle bus...
be back
17 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan NADIRA kişi
Grup
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
A good hotel with not so good staff
Location, cleanliness and comfort
Location was really good (3mins walk to Yau Ma Tei MTR exit C and a whole lot of shops and Temple street Market is just right behind) with a free shuttle bus service to and fro the airport as a plus point. The rudeness of staff can be overlooked as the housekeeping lady was such a nice and sweet lady. The room was clean and comfortable for my friend and I. Towels are changed everyday and rooms are kept clean. The lift however is a tad bit slow for busy hotel. I opted for the non smoking floor as it is was better smelling. The only turn off is the front desk people who should be more courteous and professional. Sadly, it was such a disappointment. Ignoring that, we might consider returning for the next visit to HK. Please note that Exit C of Yau Ma Tei station doesn't provide lift hence if you have a lot of large heave baggae with u, it will be a difficult one)
15 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Wing kişi
Çift
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 5 gece kaldı
Good location but overpriced
Location location and location
My stay been good. At times only I get my daily morning papers. I stayed for 5 nights but I got 3 daily papers. Room size very small compared to those I stayed in HK before based on the price I paid for.
14 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Marlene kişi
Çift
Standart
Aralık 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Clean, pleasant, nice
Centrally located, good
It was clean and tidy
14 Aralık 2014 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: