2015
Kusursuz 8,5
2474 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Kusursuz



2474 değerlendirme
  • Temizlik 8,6
  • Tesis içerikleri 8,0
  • Konum 9,4
  • Oda Konforu/Standardı 8,6
  • Hizmet 8,5
  • Parasal karşılık 7,9
  • Yiyecek/Yemek 7,9
Kritere göre sırala

Endonezya konumundan harjanto kişi
Çift
Superior Oda Kahvaltı
Eylül 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
Bad services
Front desk is bad in services He doesn't help to us to get a good room
12 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Meng kişi
İş için seyahat edenler
Superior
Ağustos 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Good location, big room size, very comfortable
Good location with accessibility to MTR (less than 10 mins walk), lots of good food and coffee nearby, big room size compared to Hong Kong's usual standards, clean and comfortable. I would definitely stay here again.
03 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Elizabeth kişi
Grup
Delüks King veya Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Very satisfied, as always!
Loved the choices on your breakfast buffet ... and your complimentary handy, of course! Will be back!
01 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Paul kişi
Çift
Superior
Ağustos 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Had a great stay
There was some issue with our first room regarding the smell but marco polo was kind enough to upgrade us to a deluxe room half of our stay we had a amazing view still kudos to marco polo and its staff in rectifying the situation
30 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Reunion konumundan Jittiamporn kişi
Büyük çocuklu aile
Superior Queen ya da Twin Oda
Ağustos 2016 Tarihinde 4 gece kaldı
Ok
Good service. Much appreciated expecially to Mr. Jatupon (staff @agoga.com)
29 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan angelia kişi
Çift
Superior
Ağustos 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Big Room and Nice view
Very big room for HongKong standard and very good view of harbour. Hotel is surrounded with lots of branded shops and shopping complexes is within walking distance
29 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Jennifer kişi
Çift
Superior
Ağustos 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Good and prompt service
We had a splendid stay at the MP Hongkong Hotel especially after we got upgraded to its Continental Club room. Our first night had an electrical problem as the electricity got switched off 3 times as if the load was too heavy. The last time it happened we just slept and hoped the problem would be fixed in the morning. Each time it happened, someone always came to fix it promptly. The last time, however, we were offered an upgrade to a Continental Club, as it seemed like the problem was more serious than first thought. Though the hallways were clean and well-lit, there was one area where the ceiling had a leak maybe due to the rains.
23 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Hong Kong konumundan Chris kişi
Çift
Superior
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
good upgrade
nice to hv free breakfast
21 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Maria kişi
İş için seyahat edenler
Superior Süit
Eylül 2015 Tarihinde bir gece kaldı
Just like Marco Polo in Davao City in the Philippines...this hotel brand never fail to disappoint!
The hotel is old and it shows! The carpet leading to my room was bad.The hallway smells. We had to request the staff to deodorize our room before we retire and call it a night!
19 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi

Endonezya konumundan Ta kişi
İş için seyahat edenler
Superior
Temmuz 2016 Tarihinde 2 gece kaldı
5 Stars Hotel With Good Location
This location is very nice for shopper and business travelers. Highly recommended!
18 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: