İyi 7,1
3772 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
İyi



3772 değerlendirme
  • Temizlik 7,1
  • Tesis içerikleri 5,9
  • Konum 8,7
  • Oda Konforu/Standardı 7,0
  • Hizmet 7,1
  • Parasal karşılık 7,0
  • Yiyecek/Yemek 5,7
Kritere göre sırala

Malezya konumundan Sow kişi
Küçük çocuklu aile
Delüks
Mayıs 2014 Tarihinde 5 gece kaldı
Kings De Nathan Hotel
good location,budget hotel
apart of location,i got nothing to tell the best part As i mention above apart for location the hotel room is too small of what i thought from the photo i view , the lift also is fit for 6 person only minus the luggage. Worst still the day i check in ,the lift is under service but reception never tell.I only found out the notice (after i climb down from 13th floor as i am having family room )even thought is not a nightmare for me n my family,but it is a good lesson for me don"t just trust the rating TQ
07 Haziran 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Lin kişi
Büyük çocuklu aile
Delüks
Mayıs 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Good for location only
Location, new, clean
It was an okay stay. Good for location, but the rooms are small and not particularly cheap. The small lift broke down for over an hour and many guests like me were stranded at the lobby (which did not have sufficient seats). Staff were not particularly apologetic.
05 Haziran 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Lim kişi
Grup
Standart
Mayıs 2014 Tarihinde bir gece kaldı
spacious hotel, easy to locate, good stay overall
spacious hotel, centrally locate
room is much bigger than casa hotel. there is room for two luggages reception staff will not greet you. only one lift in the hotel - so be expected to wait.
04 Haziran 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Siow kişi
Çift
Standart
Mayıs 2014 Tarihinde 4 gece kaldı
Great location and staffs
Location!!! Good Food nearby!! Clean
01 Haziran 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Yuzhen kişi
Grup
Delüks
Mayıs 2014 Tarihinde 3 gece kaldı
Good location
Location, easily assessible, centralized.
The lobby and room were small. Toilet did not have much toiletries either. The air con was rather noisy at night.
01 Haziran 2014 Olarak değerlendirildi

Tayvan konumundan NIEN-YI kişi
Grup
Delüks
Şubat 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Good
Good
31 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan Maria kişi
Çift
Standart
Mayıs 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Value for money
great location of shopping, food and easy access of all type of transportation.
we had a great stay at the hotel. The staff are accommodating, they even arrange our tour.
31 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan Jaturong kişi
Tek seyahat edenler
Standart
Ağustos 2013 Tarihinde bir gece kaldı
it nice hotel and near shopping area
nice,near shopping area,near MTR
-
30 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Ee kişi
Büyük çocuklu aile
Delüks
Mayıs 2014 Tarihinde 2 gece kaldı
Good location with clean room.
Very Near Yau Ma Tei MTR station. Clean room. Reasonable price.
Good stay overall. But the only lift available was very slow.
29 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Serene kişi
Çift
Standart
Eylül 2013 Tarihinde 4 gece kaldı
Nice pleasant stay though room is a little small
Convenient, clean and comfortable
The room is clean and location of hotel is good. Near to temple street and near to MTR station. Clean and good for value hotel
28 Mayıs 2014 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: