2015
Çok İyi 8,0
8021 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Çok İyi



8021 değerlendirme
  • Temizlik 8,6
  • Tesis içerikleri 7,5
  • Konum 8,0
  • Oda Konforu/Standardı 8,3
  • Hizmet 8,3
  • Parasal karşılık 8,2
  • Yiyecek/Yemek 6,7
Kritere göre sırala

Singapur konumundan ang kişi
Büyük çocuklu aileler
Standart Twin Şehir Manzaralı
Kasım 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Love this hotel, Ibis Hong kong & Sheung Wan
good location, beautiful habour view, good staff
i reached the hotel about 1030am, was attended by very helpful staff and was able to check in the hotel room directly. Requested for a high floor and a harbour view. The view was beautiful. worth it to pay a bit more. The staffs are all very helpful and very patience. My son was sick before our departure. The front counter staff was very kind and suggested a nearest clinic for my son to consult doctor before departure. Thank you Ibis Hongkong central & sheung Wan. Will recommend all my friends and will come back again.
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Bradley kişi
Çiftler
Standart Queen
Kasım 2015 Tarihinde 4 gece kaldı
Good location
Near nice local eateries, near MTR station and generally comfortable room
It was a nice experience as the staff were very helpful in advising us on the nice eateries around the hotel. Hotel is quite clean and very accessible to other attractions.
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Tayvan konumundan PeiJen kişi
İş için seyahat edenler
Standart Twin Şehir Manzaralı
Eylül 2015 Tarihinde bir gece kaldı
ok
clean
ok
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Tayland konumundan Chavalit kişi
Küçük çocuklu aileler
Standart Queen
Kasım 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
Good but far from the shopping center
Value near Macau ferry
If booking before and more time before travel will get the good offer.
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Filipinler konumundan marc kişi
Çiftler
Standart Queen
Kasım 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
VALUE FOR MONEY HOTEL
PRICE,CUSTOMER SERVICE
Location is good cause near the tram and mrt station. Perfect for people planning to go to macau as it is very near the central ferry
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Güney Kore konumundan Ji kişi
Gruplar
Standart Twin Şehir Manzaralı
Mayıs 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Small room
price, cleanliness,location
I saw many reviews abt the small room but it was way too small than what I expected. Toilet was so small I had to use it with the door open. The reason why I chose this hotel was the location, but it was quite far from the station.
30 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Doğu Timor konumundan Agung kişi
İş için seyahat edenler
Standart Queen
Kasım 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Location Near Central Station
Location, Fast Check In, Good Service
Location of this hotel near CENTRAL and HONGKONG metro station. Easy to get food and shopping.
29 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Singapur konumundan Poo kişi
Küçük çocuklu aileler
Standart Twin Şehir Manzaralı
Kasım 2015 Tarihinde 5 gece kaldı
Good in overall
comfortable,clean and good view at high floor
29 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Malezya konumundan Joey kişi
İş için seyahat edenler
Standart Queen
Kasım 2015 Tarihinde 2 gece kaldı
Great!!
Location, staff is friendly n room is comfortable.
Great!!
26 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi

Güney Kore konumundan beomryun kişi
Çiftler
Standart Twin Şehir Manzaralı
Kasım 2015 Tarihinde 3 gece kaldı
It was valuable choice!!!
BEST Location from Tram and Subway Station , Kind Reception , calm mood
There was no serios problem.
26 Kasım 2015 Olarak değerlendirildi


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: