Çok İyi 7,9
3643 değerlendirme karşılığında alınan puan

En yeni müşteri değerlendirmeleri

Seyahat tipini seçin
Çok İyi



3643 değerlendirme
  • Temizlik 8,0
  • Tesis içerikleri 6,8
  • Konum 8,8
  • Oda Konforu/Standardı 8,1
  • Personel Performansı 8,0
  • Parasal karşılık 8,1
  • Yiyecek/Yemek 6,6
Kritere göre sırala

Hong Kong konumundan Chan kişi
İş için seyahat edenler
Standart Twin Oda
Haziran 2016 Tarihinde bir gece kaldı
good location, good for shoppings and close to train station
Close to MTR stop. Clean room and quiet environment
14 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Hong Kong konumundan Chan kişi
İş için seyahat edenler
Standart Twin Oda
Haziran 2016 Tarihinde bir gece kaldı
good location, good for shoppings and close to train station
close to MTR, clean room and quiet environment.
14 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Kanada konumundan Kim kişi
Grup
Standart Çift Kişilik
Eylül 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
old tired hotel
dissapointing
13 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Yuk kişi
Çift
Standart Twin
Eylül 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
social visit
Sure will stay again
12 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Connie kişi
Grup
Standart Çift Kişilik
Eylül 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Good location
Recommended. Good location - 3 to 5 min walk to MTR Yau Ma Tei, access by airport bus A21.
08 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Connie kişi
Küçük çocuklu aile
Family
Eylül 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
Good location, Big room, Big Toilet.
Good location, 3-5 min walk to MTR station and easy access by airport bus A21. Recommended for family with kids
08 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Singapur konumundan Liying kişi
Çift
Standart Çift Kişilik
Ağustos 2016 Tarihinde 6 gece kaldı
Nice hotel
Situated slightly off the busy Nathan road, the size of the rooms for this hotel is pretty big and comfortable. There's a fridge provided in the room, which came in very handy during the hot summer and we could buy our own beverages to chill. =) Overall, it was a pleasant stay and would highly recommend this hotel for travellers to Hong Kong.
03 Eylül 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan Elaine kişi
Çift
Standart Twin
Ağustos 2016 Tarihinde 5 gece kaldı
BED BUGS!!
This is the worst hotel that i ever stayed in! Stayed here for 5 days 4 nights and the first 2 nights was just satisfactory and they did change the towels, cleaned the bathroom ( but still got yellowish stain at it )and rubbish bin. one thing i am sure was they did not changed the bedsheet but i did not complaint as we are too tired after a long day outing in HK. nightmare begin when i saw red dots start to appear on my leg, but i didnt take it seriously as i thought is was just mosquito bites. it getting worse in my last 2 days in HK and it appear bigger and swollen. went back to my country to see doctor and says it was bitten by bed bug. the scars still remain on my legs till now. please think twice before book this hotel as i am one of the unfortunate who encounter this awful experience. would never book this hotel ever again. Please do something to upgrade your cleanliness services.
26 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Malezya konumundan jing kişi
Çift
Standart Çift Kişilik
Temmuz 2016 Tarihinde 3 gece kaldı
location, big room, ok
close to MRT, and airbus (a21). quiet and consider big room in HK.
15 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?

Yeni Zelanda konumundan Oi kişi
Tek seyahat edenler
Standart Çift Kişilik
Ağustos 2016 Tarihinde bir gece kaldı
Very nice place
Would come back again.
14 Ağustos 2016 Olarak değerlendirildi
Bu değerlendirmeyi yararlı buldunuz mu?


1

Programınızı seçin

Sayfanın en üstünde PointsMAX'a tıklayın. Birçok popüler havayolu ve bağlılık programı göreceksiniz.

2

Puanı olan bir oda seçin

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • 4900 puana kadar kazanın

Uygun her oda rezervasyon yaptığınızda alacağınız puanı gösterir.

3

Giriş yapın ve puan kazanın!

  • Program Üyelik ID
  • Otelde ben kalmıyorum. Bu rezervasyonu başkası için yapıyorum.

Rezervasyon sırasında seçili üyelik ID'nizi girin. Check-out'tan sonra rezervasyonda belirtilen miktarda puan kazanacaksınız. Bu kadar kolay!

Buradan başlayın ve program tercihinizi yapın: